Murer med fokus på solidt håndværk og smukke resultater​

Er du på udkig efter en kompetent murer? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Gramether & Larsen VVS tilbyder vi alle former for murerarbejde, og vi har altid fokus på solidt håndværk og flotte resultater. Vi befinder os typisk i Hellerup og Veksø, men står til rådighed for kunder over hele Nordsjælland.

Mangler du hjælp i dit hjem, så kan du med fordel få lavet en om- eller tilbygning. Dette er en fordel for dig, som elsker at bo i dit nuværende hjem, og som ikke ønsker at rive pælene op og flytte et andet sted hen. Vi stiller vores ekspertise til rådighed og løser enhver opgave for dig, uanset hvad du mangler hjælp til.

Som murer kan vi være behjælpelige i hele byggeprocessen

Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret – vi kan hjælpe med det hele. Har du nogle særlige ønsker til dit næste byggeprojekt, hjælper vi gerne med rådgivning. Vi udarbejder desuden gerne en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse.​

Som murer kan vi være behjælpelig i hele byggeprocessen. Vi er med fra skitse og byggetilladelse, til projektet står færdigt. Vi står gerne for hele entreprisen, så du kan være i trygge hænder under hele processen. Hos os er du garanteret, at kvaliteten er i top, og at alle aftaler og tidsplaner naturligvis overholdes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til murerarbejde, skal du ikke tøve et sekund med at kontakte os. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud til dig, så dine byggedrømme kan blive realiseret.

Du kan ringe til os på telefon 70 23 28 23 eller skrive på mail: hg@gramethero​glarsen.dk. Du kan også blot udfylde kontaktformularen lige her på siden, så vender vi tilbage inden for tre hverdage.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Gramether & Larsen VVS på Facebook

Følg os og få større indbik i din VVS'ers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Gramether & Larsen ApS har eksisteret i over 20 år. Vi har gennem årene fulgt udviklingen, så vi i dag med stolthed kan sige, at vi er et autoriseret og professionelt firma, som du trygt kan overlade din opgave til.​

facebook

Gramether & Larsen

Toppevad 5, 3670 Veksø (kontor og værksted)

Ahlmanns Allé 2, 2900 Hellerup (værksted)

Vi vender tilbage hurtigst muligt ved henvendelser.