​erfaren

Vi har mere end 20 års erfaring

​kvalitetsservice

Vi tilbyder personlig service

​TEKNIQ Garanti

Vi er medlem af Tekniq

Murer med fokus på solidt håndværk og smukke resultater​

Er du på udkig efter en kompetent, men alligevel billig, murer eller murerforretning? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Gramether & Larsen VVS tilbyder vi alle former for murerarbejde, og vi har altid fokus på solidt håndværk og flotte resultater. 

Vi befinder os typisk i Hellerup og Veksø, men står til rådighed for kunder i hele Nordsjælland.

Mangler du hjælp i dit hjem, så kan du med fordel få lavet en om- eller tilbygning. Dette er en fordel for dig, som elsker at bo i dit nuværende hjem, og som ikke ønsker at rive pælene op og flytte et andet sted hen. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og løser enhver opgave for dig, uanset hvad du mangler hjælp til.

Vi kan være behjælpelige i hele byggeprocessen

​Hos os er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret – vi kan hjælpe med det hele. Har du nogle særlige ønsker til dit næste byggeprojekt, hjælper vi gerne med rådgivning. Vi udarbejder desuden gerne en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse.

Som murer kan du trygt vælge os frem for et konkurrerende murerfirma, da vi kan være behjælpelige i hele byggeprocessen. Vi er med fra skitse og byggetilladelse, til projektet står færdigt. 

Vi står gerne for hele entreprisen, så du kan være i trygge hænder under hele processen. Hos os er du garanteret, at kvaliteten er i top, og at alle aftaler og tidsplaner naturligvis overholdes.

Hvad koster en murer?

Vores priser for en murer afhænger af det pågældende projekt. Her tages der højde for størrelse, valg af materialer og fabrikat. Det er derfor ikke muligt at give en pris, uden at kende til den konkrete opgave, hvorfor at du ikke skal tøve et sekund med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til murerarbejde. 

Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud til dig, så dine byggedrømme kan blive realiseret.

Du kan ringe til os på telefon 70 23 28 23 eller skrive på mail: hg@gramethero​glarsen.dk. Du kan også blot udfylde kontaktformularen lige her på siden, så vender vi tilbage inden for tre hverdage.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Gramether & Larsen VVS på Facebook

Følg os og få større indbik i din VVS'ers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Gramether & Larsen ApS har eksisteret i over 20 år. Vi har gennem årene fulgt udviklingen, så vi i dag med stolthed kan sige, at vi er et autoriseret og professionelt firma, som du trygt kan overlade din opgave til.​

facebook

Gramether & Larsen

Toppevad 5, 3670 Veksø (kontor og værksted)

Ahlmanns Allé 2, 2900 Hellerup (værksted)

Vi vender tilbage hurtigst muligt ved henvendelser.