​erfaren

Vi har mere end 20 års erfaring

​kvalitetsservice

Vi tilbyder personlig service

​TEKNIQ Garanti

Vi er medlem af Tekniq

Ejendomsservice og vedligeholdelse af ejendom

Gramether & Larsen ApS er beliggende i Hellerup, Stenløse og Veksø og har stor erfaring inden for ejendomsvedligeholdelse og ejendomsservice på hele Sjælland.

Vi tilbyder faste aftaler på ejendomsservice og vedligeholdelse, hvor vi sørger for reparationer og renovering – både på dagligdagsskader og større projekter såsom fraflytningslejligheder.

Ejendomsservice med døgnvagt

Ved akutskader rykker vi hurtigt ud med ejendomsservice, ligesom at vi også tilbyder 24 timers-døgnvagt for vores ejendomskunder.

Om det er en vandskade, et nyt blandingsbatteri, et toilet, der løber, tagrender, der er gået i stykker, eller noget helt andet, der kræver ejendomsservice, kan vi tilbyde vores ekspertise.

Vi har i en årrække kørt fast ejendomsservice for boligforeninger samt ejer- og andelsforeninger og er derfor vant til at håndtere store såvel som små ejendomme i hele København og nordsjælland.​​

Også totalentrepriser

Ved renovering af lejligheder eller tag, tager vi gerne totalentreprisen på ejendomsservice og sørger for kontakten til andre relevante faggrupper.

På den måde skal I ikke selv bekymre jer om at samle de løse ender. Vi er tovholder fra start til slut og sørger for at opgaven på ejendomsservice kommer sikkert i land.

Ring gerne til os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde angående ejendomsservice hvis I overvejer at få et professionelt VVS-firma fast tilknyttet jeres ejendomme, der kan levere service i høj klasse.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Gramether & Larsen VVS på Facebook

Følg os og få større indbik i din VVS'ers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Gramether & Larsen ApS har eksisteret i over 20 år. Vi har gennem årene fulgt udviklingen, så vi i dag med stolthed kan sige, at vi er et autoriseret og professionelt firma, som du trygt kan overlade din opgave til.​

facebook

Gramether & Larsen

Toppevad 5, 3670 Veksø (kontor og værksted)

Ahlmanns Allé 2, 2900 Hellerup (værksted)

Vi vender tilbage hurtigst muligt ved henvendelser.