​erfaren

Vi har mere end 20 års erfaring

​kvalitetsservice

Vi tilbyder personlig service

​TEKNIQ Garanti

Vi er medlem af Tekniq

VVS-tjek og andet VVS-arbejde udføres

Skal badeværelset renoveres eller blandingsbatteriet udskiftes? Ønsker I gulvvarme, eller er radiatoren gået i stykker? Hos Gramether & Larsen ApS har vi stor erfaring inden for en bred vifte af VVS-opgaver, og vores VVS-installatør foretager også VVS-tjek.

Om det er jeres parcelhus, erhvervsbygningen eller lejlighedskomplekset, der trænger til VVS-arbejde, kan vi tilbyde vores ekspertise. Vi har afdelinger i Hellerup og Veksø i Nordsjælland og dækker derfor det meste af Sjælland.

VVS-arbejde i tæt samarbejde med faggrupperne

Når I skal have helt nyt badeværelse, eller når det eksisterende skal renoveres, tager vi gerne totalentreprisen og sørger for projektet fra start til slut.

Vi har et tæt samarbejde med alt fra elektrikere og tømrere til malere og murere, som vi sørger for at tage med på opgaven.

Det er fagfolk, som vi gennem årene har opnået et tæt og loyalt forhold til, og som vi ved vægter kvalitet lige så højt som os selv.

Vi tænker kreativt

I kraft af vores mangeårige erfaring med VVS-tjek og VVS-arbejde er vi vant til at se mulighederne i et rum.

Med vores kreative tankegang kan vi komme med flere forskellige løsningsforslag ud fra den stil, I ønsker. Har I selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Kontakt os for en pris på VVS-tjek

Står du og skal sælge eller overtage et hus eller en lejlighed, så kan vi tilbyde et VVS-tjek, hvor vi gennemgår ejendommens vand- og afløbsinstallationer.

Vi udfører et grundigt tjek og kontrol og udfylder en VVS-rapport, som er din sikkerhed for, at installationerne er gældende efter de opdaterede normer og regler på området.

Vi tilbyder en pris på VVS-tjek på 820,- inklusive moms og en VVS-rapport.​

Vi står altid klar til at håndtere jeres opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud og priser på VVS-arbejde i København og omegn. Ring på telefon 70 23 28 23 eller skriv til vores e-mail hg@grametheroglarsen.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Gramether & Larsen VVS på Facebook

Følg os og få større indbik i din VVS'ers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Gramether & Larsen ApS har eksisteret i over 20 år. Vi har gennem årene fulgt udviklingen, så vi i dag med stolthed kan sige, at vi er et autoriseret og professionelt firma, som du trygt kan overlade din opgave til.​

facebook

Gramether & Larsen

Toppevad 5, 3670 Veksø (kontor og værksted)

Ahlmanns Allé 2, 2900 Hellerup (værksted)

Vi vender tilbage hurtigst muligt ved henvendelser.